lördag 7 juli 2007

Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig av Greg Behrendt och Liz Tuccillo

Det här är tredje gången som jag läser "Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig". Man kan ju undra varför jag läser en bok som "Dumpa honom" eftersom jag är singel. ;-) Ja du... För det första så är boken oerhört rolig! För det andra kan man behöva dumpa någon känslomässigt! För det tredje så efter man har läst boken så vet man att det finns nån därute som skulle göra allt för en... Just så får Greg mig att må!!! Helt fantastiskt!:-) Han ger många bra konkreta tips som t.ex.
  • Män glömmer inte hur mycket de gillar dig. Så lägg på luren igen!
  • Om han inte ringer så är det för att han inte tänker på dig!
  • Det finns en kille därute som vill att hela världen ska veta att han är din pojkvän. Sluta larva omkring, leta reda på honom istället!
  • Dig glömmer man inte så lätt. Låt honom söka upp dig när han rett ut sitt.
  • Om han inte är helt och hållet din är han fortfarnade hennes.
Det är med andra ord en helt fantasktisk bok. En bok som ALLA tjejer/kvinnor i alla åldrar borde läsa.

Mitt betyg: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Tack för besöket i min blogg!
Jag skall spara länken hit.Kul med bokbloggar.
:)

Cicci sa...

Har länkat din blogg med! :-)

Anonym sa...

Hej
Även om jag har läst många deckare (kanske tom för många ha,ha) så dyker det hela tiden upp nya tips.Jag skall hålla utkik efter Morden I Oxford.Tror inte jag läst nån Argentinsk deckare förut.
:)

Anonym sa...

Tjenare.. jag hars jälv precis läst ut boken "Dumpa honom" av Greg och Liz men jag undrar ifall du vet vart man kan köpa den?
kram

Anonym sa...

Tjenare.. jag hars jälv precis läst ut boken "Dumpa honom" av Greg och Liz men jag undrar ifall du vet vart man kan köpa den?
kram

Cicci sa...

Hejsan!

Genom att "klicka" på boken så kommer du till en länk där du finner information om var du kan köpa boken på nätet. Hör annars med din lokala bokhandel, kankse de kan köpa in den till dig annars.

// Cicci