torsdag 14 november 2013

Inga mer vampyrer på den här bloggen!!

Det beror inte på att mitt intresse för vampyrer har minskat utan snarare tvärt om! :-) Jag har startat en vampyrblogg där vi troligtvis kommer vara några stycken som skriver, det är inte riktigt klart än. Bloggen är ingen ren bokblogg utan den kommer vara en blogg om vampyrer både i böcker, tv-serier, filmer m.m. Jag kommer alltså inte skriva om fler vampyrböcker här, men fortsätta med mitt "vanliga bokbloggande".

Jag har dock inte varit så aktiv det sista vilket beror på att jag håller på att skriva mitt examensarbete som ska handla om hur man arbetar med skönlitteratur och specifikt högläsning i åk 3 och åk 6 i grundskolan. Förutom det så arbetar jag också. Men i januari tar jag min examen och ska därefter enbart arbeta vilket kommer att ge mig en massa fritid och mitt stora fritidsintresse är böcker och ännu mera böcker! :-) Räknar med att kunna ägna mer tid åt bloggande framöver.

Kika gärna in på min Vampyrblogg!


2 kommentarer:

klok som en bok sa...

Jag är rädd för vampyrer så jag håller mig till denna bloggen:-)

Intressant examensarbete!

Unknown sa...

Hej, jag kollade lite på din blogg och undrar om du är intresserad av att recensera min bok - Ambassadören? Jag har redan fått en del feed-back från läsare och två vanliga kommentarer är, ”Jag gillar inte science fiction men den här var verkligen bra!” och ”Det är inga små ämnen som avhandlas!” Visserligen finns det några typiska scifi-attribut i boken men fokus ligger på en helt annan och mer existentiell fråga: Har människan en moralisk rätt att leva på Jorden med tanke på rovdriften av naturresurser och oförmågan att hålla fred. Gå gärna in på hemsidan och läs vad andra tyckt. Där finns också mer information om boken. http://www.amby.se/sagtom/sagtom.htm Ambassadören finns tillgänglig både som e-bok och pappersbok. Hör gärna av dig/Med vänlig hälsning Björn