onsdag 29 maj 2013

Inga bokbloggar på nya Adlibris!?

Jag var tidigare inne på Adlibris och där fanns en flik om att Adlibris snart kommer att byta utseende och att de vill veta vad vi som privatkunder tycker om det nya utseendet. Klickar man på fliken så kommer man till det nya utseendet och det jag reagerar på är att alla länkar till bloggare är borta!!!
Istället finns det något som kallas "Så här tycker andra om boken" och de har då tagit texter från Boktipset till det.
Men hallå!!!
Vi då!!!
Jag går alltid in och tittar vad andra bloggare skriver om en bok. Det här känns inte ok!!! Jag hoppas att det bara är jag som missat något eller att Adlibris "bara" glömt oss bloggare i den här första versionen av sitt nya utseende. Längst ner på sidan står det dock "Tyck till om vår nya Mobilsajt"... Hmmm, kanske hetsade jag upp mig lite för mycket. Den ordinarie sidan kanske ska vara kvar. Eller?

Vad tycker ni andra bloggare om detta?

5 kommentarer:

[Anna] sa...

Men usch gillade inte alls nya sidan, det kändes mer som många förlag ser ut.
Jag fick oxå uppfattningen att vi bloggare blir dissade men då kommer vi ju inte heller skriva eller länka så det är deras förlust! Åh nej jätte trist den där nya sidan... :(

Cicci sa...

Håller med om att den ser ut som många förlag gör. Tråkigt!

Carro sa...

Om de ska ta bort bloggarna tycker jag att det är jättedåligt, jag klickar mig alltid vidare där om jag är nyfiken på en bok eller kring recensioner på en bok som jag redan har läst!

Linnea sa...

Jag har hört att de ska lägga tillbaka blogglänkarna snart. :)

Cicci sa...

Låter bra det! :-)