tisdag 3 maj 2011

Utlottning av kriminalare/deckare

Månadens bok som lottas ut är:

Det är tidig morgon den 10 maj 2003. En taxichaufför på väg att avsluta sitt nattpass gör en chockerande upptäckt. Varenda skyltfönster på Drottninggatan är krossat och vägbanan fylld av glassplitter.
Media strömmar till och mitt under direktsändning i lokalradion hörs ett skrik inifrån en bokhandel. En kvinna har hittat en död man i butiken. Mördad.
På Uppsalapolisen är man frågande och djupt oroad. Vad är det som pågår i staden? Femtonårige Ali vet. Han tänker dock inte berätta för någon vad han sett.
Ann Lindell, som är tillbaka i tjänst efter sin barnledighet, hamnar omedelbart mitt i ett fall som är mera komplicerat än något annat hon ställts inför. Dessutom får hon under arbetet ett överraskande mobilsamtal. Det är Edvard Risberg, hennes gamla kärlek, som hör av sig. Men hans röst låter annorlunda.
(Text från Alibris)

Under resten av året så lottar jag ut en deckare/kriminalare i slutet/början på varje månad. Det kommer att vara pocketböcker, en del lästa andra olästa.
Vill ni vara med i månadens utlottning? Det enda ni behöver göra är att skriva om utlottningen på er blogg och skicka en kommentar på inlägget med länken till er blogg. Vinnare utses på söndag den 8 maj.

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en väldigt spännande och intressant bok! Naturligtvis blev jag nyfiken och anmäler mitt intresse i utlottningen! :)