söndag 4 september 2011

Ingen vinnare den här veckan!

Det var ingen som var intresserad av att vilja ha Henning Mankells bok Mördare utan ansikte. Det är första gången under hela året som ingen vill vinna en bok.

I slutet av semptember ger jag mig på en ny utlottning. Tror det får bli någon amerikans författare, för de har varit populära hitills i utlottningen. Den 25 september kommer nästa utlottning upp.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Konstigt att ingen hängde på vid din utlottning. Mankell är ju så bra men det kanske är som med mig, att alla har läst den?! Fortsätt med dina utlottningar du, alltid spännande! Önskar dig en trevlig helg! kram

Cicci sa...

Detsamma önskar jag dig, Malin! Jag funderade också på om det var så att de flesta redan läst den eller sett filmen. Jag kommer i alla fall fortsätta med min utlottning av deckare, jag har en hel påse med deckare som ligger och väntar på att bli utlottad. :-)

Anonym sa...

WOW!!! Som bokälskare dregglar jag som besatt *S*. Låter perfekt, kör på .... jag anmäler mig ;-) Kramen

Paulina sa...

Sv: Åh vad roligt!!! Ska ni till Grand Resort? Jag vet inte riktigt vad pizzerian heter, men den ligger ansluten till hotellet. Precis vid Grand mall. Grand Mall är en scen där det varje kväll utom lördagar är shower. Precis vid den finns en pizzeria, där åt vi :-) Det är svårt att förklara för en som inte varit där, men ni kommer förstå när ni är på plats :-)

Paulina sa...

Sv: Hej igen haha :p Tack för tipset, men det kör jag redan på! Haha. Det är också jättegott! Hallon har jag inte testat, det ska jag köpa hem nästa gång vi är och handlar!