söndag 25 september 2011

Utlottning av deckare/kriminalare

Terry McCaleb, före detta FBI-agent, lever ett tillbakadraget liv på Catalina Island då han kontaktas av en gammal kollega, som behöver hjälp med en mordutredning som kört fast. Det handlar om en bestialisk seriemördare med smak för rituella mord och hämnd. Spåren leder Terry McCaleb till Harry Bosch, som i sin tur är upptagen med ett mordfall där en Hollywoodregissör står anklagad för att ha strypt en filmstjärna under själva sexakten.
De två fallen visar sig överlappa varandra och McCaleb tror sig vara på väg att avslöja den mest skrämmande mördare han någonsin mött. Men kan Harry Bosch verkligen vara en seriemördare? Har han gått över till den mörka sidan eller är det hela en komplott?

Jag lottar ut en deckare/kriminalare i slutet/början på varje månad under hela året. Det är pocketböcker, en del lästa andra olästa.

Vill ni vara med i månadens utlottning? Det enda ni behöver göra är att skriva om utlottningen på er blogg, facebook eller twitter och skicka en kommentar på inlägget med länken till dit som ni har skrivit om utlottningen. Vinnare utses på söndag den 2 oktober.

Ps. Om ni använder er av facebook eller twitter så gilla Ciccisbokblogg på respektive sida och lägg därefter upp länken där. Ds.

1 kommentar:

Monika sa...

Jag är med! http://bokslut.blogspot.com/2011/09/utlottning-hos-cicci.html