fredag 22 juli 2011

Ett paket med Cozy crime

Efter att ha läst det här inlägget från Callipe books så kände jag att det här är böcker som jag kommer att gilla. Jag har tidigare läst mycket deckare/kriminalare men har tröttnat på de samhällskritiska böckerna med alkoholiserade kriminalare med en massa problem som löser det ena brutala mordet efter det andra.
För övrigt så lottar jag ut mina deckare/kriminalare (pocket) i slutet/början av varje månad, inlägg kommer på söndag om det.

Jag gick in på förlagets hemsida och blev genast förälskad!! :-) Jag hittade massor med intressanta och roliga genrer (inom crime) och böcker. Vad sägs om chicklit crime, pet lovers crime m.m.?

Jag valde dock de två första böckerna i serien A Booktown Mystery, den första i serien A Bibliophile Mystery, den första i serien A Tea Shop Mystery och så fick man erbjudande om att köpa Mordet i Eifeltornet billigare (Adlibris) så den kom med av bara farten. :-)

6 kommentarer:

klok som en bok sa...

Jag är väldigt förtjust i deckare men jag håller med dig att man tröttnar på att de är väldigt lika på många sätt och inte mycket nytt. Detta lät ju kul:-)

Gunnar Deckare sa...

Hej

Jag håller på att lära mig Google+

Jag har lagt in deckare och crime under Gnistor (sparks) När jag klickar på crime kommer din blogg upp med detta inlägg.

Kul!

Hur har Du hamnat där?

Cicci sa...

Hej Gunnar!
Goggle+ har jag inte en aning om hur det fungerar men antagligen var mitt inlägg ett av de senaste om just "crime" och därför kom det upp. :-)

Gunnar Deckare sa...

Vet inte om det är så enkelt. Verkar som det inte bara handlar om att söka på taggar eller ord i rubriker.

Jag tänkte att din blogg kanske fanns anmäld till nån portal eller liknande?

Calliope sa...

Vilket underbart bokpaket! Hoppas du kommer gill böckerna lika mycket som jag gör :D

Boktradition sa...

Deckare är ingen favoritgenre hos mig men boktemat för dem att se mysiga ut ändå :)