fredag 1 april 2011

Svårt att motstå

Jag kunde inte motstå erbjudandet från Adlibris om att köpa tre pocketböcker för 99 kr.  Jag tänkte att jag bara skulle titta och endast köpa om det fanns böcker som jag måste ha. Det fanns mer än tre kan jag tillägga, men det blev de här tre:  

Deras erbjudande hittar du här. Kan du motstå frestelsen? :-)

4 kommentarer:

Unknown sa...

Vilket erbjudande! Ängelns lek och Den glömda trädgården är helt underbara böcker. Den tredje har jag inte läst så jag får väl gå in på sidan och beställa jag också ;)

Boktagen sa...

Både Ängelns lek och Den gömda trädgården är helt fantastiska! Skära för sten står och blänger på mig i bokhyllan så jag måste nog snart läsa den =)

Evalinn sa...

Jag lyckades faktiskt motstå, förstår knappt hur det gick till. ;-) Men jag såg ingen som jag bara måste ha och så tänkte jag på alla olästa hemma...och så tänkte jag att det går fler tåg!

Agneta sa...

Hej, Cicci!
Jag har kikat in här tidigare för att läsa om de böcker du har betygsatt ;-)
I dag är sista dagen för erbjudandet fr. adlibris och jag hade plockat ut tre som verkade vara av intresse för mig. Kollade här och hittade två..inte illa.
Har länkat hit fr. min antika( 13 år) Hemsidas Nyheter/Dagbok och jag hoppas det är ok.
Ska vid tillfälle leta barnböcker till mitt barnbarn som just fyllt hela 5 år och han är mäkta stolt för det :-)
Som mormor är det jättesvårt att hitta bra böcker för en liten kille då vi inte riktigt har samma smak...för det ska handla om bilar, traktorer, pirater och annat "våldsamt". Jag vill gärna köpa lite böcker som lär ut empati m.m. :-)
Ha det gott!
Kramen, Agneta